Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Avicii - Hey Brother
Naptár ikon
2021. május 16. vasárnap Botond, Mózes napja van.
Újítások
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Újítások
Elválasztó

Nem csak zsákokban gyűjthető a zöldhulladék.

Skultéti László, az Aries Kft környezetgazdálkodási egység helyettes vezetője a Lakihegy Rádiónak elmondta, a lakók kérésére fejlesztették a zöldhulladékok begyűjtésének módját. A szigetszentmiklósiak már nem csak az erre alkalmas biológiailag lebomló, 110 literes zsákok alkalmazásával gyűjthetik a zöldhulladékot, hanem kifejezetten erre a célra készített kukákba is kihelyezhetőek. Az egységvezető hozzátette, ezeket a tárolókat meg kell különböztetni a kommunális hulladékra használatos kukáktól, hiszen kötelező feltüntetni rajtuk, hogy zöldhulladékot tartalmaznak. Ezeket a szemétgyűjtőket a lakóknak egyénileg, saját költségükön kell megvásárolnia, tette hozzá Skultéti László. A megszokott napokon szállítják el a zöldhulladékot. Skultéti László elmondta, ha a zöldhulladékot szeméttárolóban gyűjtik össze a lakók, akkor is változatlan el azt a társaság. Hozzátette, ez azt jelenti, hogy a szemétszállítás többi napján nem viszik el a zöldhulladékot a cég dolgozói. Az erre alkalmas kukák több helyen is megvásárolhatók, melyek színben eltérnek a normál szemétgyűjtőktől, tette hozzá a környezetgazdálkodási egység helyettes vezetője.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Autó M0, Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út. 144. Telefonszám: 0630-336-90-77

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink