Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Halott Pénz - Gazdag vagy szegény
Naptár ikon
2021. május 16. vasárnap Botond, Mózes napja van.
Hamarosan kezdődik a beiratkozás
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Hamarosan kezdődik a beiratkozás
Elválasztó

Várja a gyerekeket a Hunyadi!

A jelenlegi rendkívüli helyzetben online módon is beiratkozhatnak a gyermekek a halásztelki Hunyadi Mátyás Általános Iskolába. Az intézményközleménye szerint a tanköteles korba lépett gyermek beiratkozásával kapcsolatos ügyintézést április 10-től a KRÉTA rendszer felületén keresztül is elvégezhetik. Ha valaki módosítani kíván a már elektronikusan beküldött adatokon, akkor ezt telefonon vagy e-mailben jelezheti az intézmény felé. Az adatok módosítását az intézmény a KRÉTA felületén a kérés alapján elvégzi. Ha valaki nem a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti körzetes iskolába íratná be a gyermekét, akkor is meg kell adnia a kötelező felvételt biztosító általános iskola nevét és címét is a jelentkezése során. A beiratkozás adatainak felvétele indokolt esetben, a beiratkozás személyesen is megtörténhet április 15-én és 16-án, 8 és 18 óra között  a járványügyi veszélyhelyzet miatt megkövetelt egészségügyi szabályok szigorú betartása mellett. Az iskola a helyszínen biztosítja azokat a nyomtatványokat, amelyek szükségesek a beiratkozáshoz. A felvétellel kapcsolatos döntés április 23-ig megszületik. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Egyedi kézműves termékek a farmer szerelmeseinek.

Egyedülálló újrahasznosítási központunkban az elnyűhetetlen farmer anyagokat új életre keltjük, egyedi formákban…
Ruha, táska vagy kiegészítő saját részre illetve ajándékba.
Környezettudatos, zöld kézműves termékek nagy választékával várunk kis ékszerdoboz üzletünkbe Szigetszentmiklóson a Bercsényi utca 14-be.
 

Autó M0, Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út. 144. Telefonszám: 0630-336-90-77

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink