Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Black Eyed Peas - Where is the love
Naptár ikon
2021. május 16. vasárnap Botond, Mózes napja van.
Gyűjtik a műanyag kupakokat
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Gyűjtik a műanyag kupakokat
Elválasztó

Összefogott a város. 

Hasznos hulladék lehet a pet palackok kupakja, amennyiben azokat nem a szemetesbe helyezik, hanem összegyűjtik és átadják azoknak a cégeknek, amelyek ezek újrahasznosításával foglalkoznak. Térségünkben több településen állítottak már fel olyan tárolókat, amelyekbe a helyiek elhelyezhetik ezeket a kupakokat, amiket aztán összegyűjtve átadnak a feldolgozóknak. A 2330 Dunaharaszti - A mi városunk nevű Facebook csoport kezdeményezésére már Dunaharasztiban is található egy ilyen edényzet, amelyet a Piramis üzletház előtt helyeztek el. Annak aki segíteni akar nincs más tennivalója, csak el kell helyeznie a kupakokat a szív alakú tárolóban. A közösségi médiában szerveződött csoport, amelynek tagjai ingyen készítették el a szívet formáló tárolót gondoskodnak az ürítéséről és a kupakok megfelelő helyre juttatásáról is. 

Fotó: 2330 Dunaharaszti - A mi városunk Facebook csoport

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az Autocarma Szerviz Kft. 20 éve áll ügyfelei rendelkezésre.

Márkafüggetlen szervizként, MINDEN márkára kiterjedő szaktudással állunk Ön segítségére is!

Kérjen ajánlatot szigetszentmiklos@autocarma.hu-n, telefonon a 06 24 515 105-ös számon vagy látogasson meg minket személyesen Szigetszentmiklóson a Gyári út 21-szám alatt.

Ügyeleti díj nélkül, reggel 8-tól este 8–ig.... Vasárnap 9-től 7-ig tart nyitva!

Tököl, Hermina út 1-3. A Tesco főbejáratánál!

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink