Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2021. január 23. szombat Zelma napja van.
Befejeződött a nyomozás
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Befejeződött a nyomozás
Elválasztó

Döbbenetes ügy. 

Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást a nyomozók egy dunavarsányi gyilkosság ügyében. 2020. január 4-én családtagjai holtan találtak nappalijában egy 56 éves dunavarsányi férfit. Az igazságügyi orvosszakértő bevonásával végzett boncolás alkalmával öt nappal később a férfi testén bántalmazásból eredő sérüléseket rögzítettek, ezért az eljárást a büntetőeljárás szabályai szerint, emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatták a Pest megyei életvédelmi nyomozók, akik 24 óra alatt el is fogták a gyanúsítottakat és három személy ellen indítottak eljárást. Végül még két nőt számoltattak el gyanúsítottként, akik közül az egyik még csak most 15 éves. A nyomozás során kiderült, hogy a dunavarsányi férfi pénzét akarták elvenni és mivel azt önként nem adta át nekiestek, ütötték, rúgták, szúrták, majd amikor nem mozdult, összeszedték, amit értékesnek hittek. Kiürítették a hűtőszekrényt, az ott talált szalonnát, tojást, süteményt, valamint a ház többi részében felkutatott ékszereket, kozmetikai cikkeket nejlonszatyorba pakolták, majd áldozatukat sorsára hagyva elmenekültek a helyszínről.

Fotó: police.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

1238, Budapest, Szentlőrinci út

+36 1 421 8100

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink