Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Mis-Teeq - Scandalous
Naptár ikon
2021. május 16. vasárnap Botond, Mózes napja van.
Sziget Szelet (április 07.)
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
2021-04-08

Számomra egy kicsit jelkép-erejű is, hogy éppen az Egészség Világnapján, azaz április 7-én kezdődik meg a fokozatos újra nyitás – az élet győzelmét jelzi a betegség felett. Messze már az a nap, amikor 1950-ben ezen a napon alakították meg az ENSZ keretein belül működő Egészségügyi Világszervezetet. Tegyük most félre azt, hogy mint minden hasonló tömörülés, ez is néha a nagyhatalmak politikai játékszerét is jelenti és gondoljunk inkább arra, hogy sokszor sikerült az elmúlt évtizedekben az egész emberiség számára fontos egészségügyi intézkedéseket bevezetni, segélyakciókat elindítani és járványokat leküzdeni. Volt része abban is, hogy a koronavírus elleni kutatásokat összehangolását elősegítette, a kutatásokat felgyorsította és ily módon az oltások kifejlesztését is segítette. Ennek is köszönhető, hogy éppen a WHO megteremtésének évfordulóján vagyunk túl a két és félmillió magyar ember beoltásán, az olyannyira vágyott, a korlátozások nélküli egészséges, normális élethez való visszatérés felé vezető úton az első nagy lépésen. A szakemberek eddig is hangsúlyozták, hogy fokozott veszélyt jelentenek a szervezet ellenállóképességét gyengítő különféle krónikus betegségek, többek között az elhízás és az ennek egyik következményeként kialakuló cukorbetegség. Ma, a világnapon éppen ezért ezzel a témával foglalkozunk, mert mind a kettő megállítható, visszafordítható – ha figyelünk önmagunkra, az egészségünkre. A kilók dekánként rakódnak ránk, a cukorbetegség akár évtizeden át előjelek, tünetek nélkül támad, fontos tehát, elejét vegyük a káros, pontosabban kóros folyamatok megindulásának. Jöjjenek velem, induljunk együtt az egészség világába az egészség világnapján!     

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Konyhák, gardróbok, előszobák, hálószobák egyedi méretű bútorkészítése. Műanyag nyílászárók gyártása, beszerelése, árnyékolás-technika vagy parkettázás.

További információt kaphat a 06-30-792-97-43-as telefonszámon, vagy a bernathbutor@gmail.com e-mail címen.
 

Több ezer minőségi kézimunka alapanyag  olcsón, raktárról. Válogass termékeink közül online, vagy személyesen az új taksonyi üzletünkbe! 

100% pénzvisszafizetési garancia minden termékünkre! Szigetszentmiklóson, az Ifjúság útja 1. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink